Aandacht voor jezelf

Luisteren naar jezelf

Weten wie je bent

Zijn wie je bent

Staan in je eigen kracht

Wil je terug in je eigen kracht?

Krakti, Jane Monkou


Openingstijden


ma                     13:00-20:00
wo, do               09:30-18:00
vr                       13:00-20:00
za                       09:30-18:00


dinsdag en zondag gesloten (alleen bereikbaar voor spoedgevallen)
zaterdag (op afspraak)Telefoon 015-3643818
E-mail info@krakti.nl
Website krakti.nl


Facebook kraktiAdres Taj Mahalplaats 16
2624 NH Delft

Mijn naam is Jane Monkou, oprichter van Krakti. Een enthousiast, betrokken, betrouwbaar, toegewijd en een dynamisch persoon. Een doorzetter die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ik ben een schoonheidsverzorger, maatschappelijk werker, netwerker, coach, initiator en supervisor. Kortom, een ondernemer in welzijn!


Gedurende 28 jaar ben ik in verschillende beroepen werkzaam geweest:administratieve dienstverlening, juridische dienstverlening, persoonlijke dienstverlening, zorg en onderwijs. Mijn eerste functie was administratief medewerker bij een productschap. Vervolgens heb ik gewerkt als ziektewetbeambte bij het UWV en ben daar uitgegroeid tot medewerker bezwaar. Ik was distributeur van gezonde voeding bij Herbalife en was instructeur van uiterlijke verzorging bij ROC Mondriaan.Ik heb ervaring als indicatiesteller van gehandicapte kinderen en als begeleider van verstandelijk gehandicapte ouderen met een meervoudige handicap. Verder was ik begeleider bij het proefstuderen van VMBO studenten op MBO-scholen en ben werkzaam geweest als maatschappelijk werker bij Scelta, een expertisecentrum voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Vanaf 2012 tot heden geef ik supervisie aan studenten op de Hogeschool Rotterdam.


Nadat ik mijn middelbare schoolperiode afrondde met een VWO-diploma volgde ik de opleiding sociale verzekering en behaalde in 1989 het diploma kennis der sociale verzekeringswetgeving.


Van 1993 tot 1995 heb ik mijn kappersopleiding bij de kappersacademie in Rotterdam gevolgd en succesvol afgerond. In 2002 behaalde ik het diploma voor manicure, gevolgd bij het ROC Mondriaan in Den Haag en in 2004 heb ik de vakopleiding visagie bij instituut Dangremond in Den Haag succesvol afgerond.

Wie ben ik?

In 2006 startte ik met de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening op de Haagse hogeschool en in 2010 studeerde ik daar af.In 2012 startte ik met de masteropleiding begeleidingskundige. Ik ben nu geautoriseerd als supervisor.


Al deze disciplines en alle ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik nu bundelen. Daarmee ga ik mijn klanten begeleiden. Innerlijke verzorging door middel van gesprekken, coaching, supervisie en algemeen maatschappelijke ondersteuning. Daarnaast ook uiterlijke verzorging, zoals haarstyling, visagie, nagelstyling, voetverzorging en gezichtsverzorging.


Missie
Mijn missie is om mensen hun eigen kracht en schoonheid te laten herontdekken. Het onder begeleiding, met ondersteuning en door uiterlijke verzorging mensen weer de regie over hun eigen leven laten nemen.

Visie
In de huidige maatschappij wordt van mensen verwacht dat ze zelfredzaam zijn. Dat betekent dat ze vanuit hun eigen kracht moeten handelen. Je eigen kracht inzetten, kun je leren. Heb aandacht voor jezelf, luister naar je binnenste. Durf naar jezelf te kijken in de spiegel en zie je schoonheid. Weet wie je bent. Zijn wie je bent en het tonen aan de buitenwereld. Sta in je Krakti!